Marielle Tobé
Groepsbegeleider

Mijn naam is Mariëlle Tobé-Snijder. In 1997 ben ik samen met Michel bij de groep gekomen. Met veel plezier heb ik de eerste tien jaar als landscoutleider meegedraaid. Daarna was ik vier jaar teamleider bij de landscouts en sindsdien groepsbegeleider. Wat ik leuk vind om te doen, is het verder helpen en begeleiden van kinderen en volwassenen met de activiteiten van BvH. Samen verder komen en ontwikkelen, waardoor wij als scoutinggroep een kwalitatief goed programma neerzetten voor onze jeugdleden.
In het dagelijks leven werk ik als adjunct-directeur van het bedrijfsbureau van een schoolbestuur in Delft, voor zowel het basis- als het voortgezet onderwijs. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor personeels- en beheerszaken (denk aan onderhoud van de schoolgebouwen en ICT). Verder sport ik een aantal keren in de week en breng ik graag mijn tijd door met familie en vrienden.

Ondersteuningsteam

Naast het besturen van de groep en het leiden van de jeugdleden heeft onze groep ook een grote groep aan vrijwillige leden die zich op andere wijze inzetten. Deze zijn georganiseerd in het Ondersteuningsteam. Zij verzorgen het onderhoud aan het groepshuis, terrein en schepen. Maar ook de Verhuurcommissie, Denktank Outdoor en technische ondersteuning voor de website etc. Deze grote groep van meer dan 20 leden maakt het Scoutingspel mede mogelijk.

Tijdens evenementen kunnen wij ook rekenen op een grote groep enthousiaste ouders. Zij zijn geen lid, maar geven wel hun tijd en energie om ons bij te staan.

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.