Menno Siljee
Secretaris-Penningmeester

Mijn naam is Menno Siljee, vanaf 2015 secretaris van Scouting BvH. Mijn zoon David is landwelp en dat heeft mijn interesse in het werk van scouting heel erg aangewakkerd. In mijn vorige baan als wethouder was ik al zeer betrokken bij het werk van scouting en via Michel en Mariëlle vooral bij Scouting BvH. Toen David in 2011 lid werd en ik uit de gemeenteraad ging, was de stap naar het bestuurswerk van de vereniging snel gemaakt.
Naast mijn werk voor scouting ben ik ook actief voor Wenneker Cinema en Cineville. Ik ben werkzaam als studentendecaan bij de Hogeschool Rotterdam.

Ondersteuningsteam

Naast het besturen van de groep en het leiden van de jeugdleden heeft onze groep ook een grote groep aan vrijwillige leden die zich op andere wijze inzetten. Deze zijn georganiseerd in het Ondersteuningsteam. Zij verzorgen het onderhoud aan het groepshuis, terrein en schepen. Maar ook de Verhuurcommissie, Denktank Outdoor en technische ondersteuning voor de website etc. Deze grote groep van meer dan 20 leden maakt het Scoutingspel mede mogelijk.

Tijdens evenementen kunnen wij ook rekenen op een grote groep enthousiaste ouders. Zij zijn geen lid, maar geven wel hun tijd en energie om ons bij te staan.

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.