Michel Tobé
voorzitter

Mijn naam is Michel Tobe. Sinds mijn zevende zit ik op scouting. Scouting heeft mij altijd weten te boeien en uit te dagen. Als scout ging ik zaterdag vroeg al naar de groep. Dan at ik samen met mijn vrienden de lunch op het houtvuur en had ik 's middags een opkomst. Scouting draaide en draait voor mij om leuke kampen, goede opkomsten, vrienden maken en nieuwe dingen leren. Als bestuurslid houd ik mij bezig met het creëren van voorwaarden om al deze zaken mogelijk te maken, de leiding te ondersteunen en zorgen voor de juiste middelen. Dit is een boeiend en uitdagend!

Ondersteuningsteam

Naast het besturen van de groep en het leiden van de jeugdleden heeft onze groep ook een grote groep aan vrijwillige leden die zich op andere wijze inzetten. Deze zijn georganiseerd in het Ondersteuningsteam. Zij verzorgen het onderhoud aan het groepshuis, terrein en schepen. Maar ook de Verhuurcommissie, Denktank Outdoor en technische ondersteuning voor de website etc. Deze grote groep van meer dan 20 leden maakt het Scoutingspel mede mogelijk.

Tijdens evenementen kunnen wij ook rekenen op een grote groep enthousiaste ouders. Zij zijn geen lid, maar geven wel hun tijd en energie om ons bij te staan.

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.