Jeroen van Heest
Bestuur

Mijn naam is Jeroen van Heest.

In 1988 ben ik begonnen als waterscout bij de Scouting BvH. Aan boord van ons wachtschip MS Alewijn de Groot ben ik eigenlijk opgegroeid en heb ik een prachtige tijd beleefd!

Van waterscout doorgegroeid naar leiding en uiteindelijk de functie van schipper voor vele jaren, met veel plezier mogen vervullen. In 2014 heb ik deze mooie functie mogen overdragen aan de huidige schipper.

De diversiteit van onze groep, met land- én wateronderdelen heeft mij altijd zeer aangesproken. Deze unieke samenwerking geeft onze groep een unieke en sterke band.

Naast de interesse voor het water ben ik ook verantwoordelijk voor de verhuur van ons gebouw aan andere scoutinggroepen en derden.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Anesthesiemedewerker.

Ondersteuningsteam

Naast het besturen van de groep en het leiden van de jeugdleden heeft onze groep ook een grote groep aan vrijwillige leden die zich op andere wijze inzetten. Deze zijn georganiseerd in het Ondersteuningsteam. Zij verzorgen het onderhoud aan het groepshuis, terrein en schepen. Maar ook de Verhuurcommissie, Denktank Outdoor en technische ondersteuning voor de website etc. Deze grote groep van meer dan 20 leden maakt het Scoutingspel mede mogelijk.

Tijdens evenementen kunnen wij ook rekenen op een grote groep enthousiaste ouders. Zij zijn geen lid, maar geven wel hun tijd en energie om ons bij te staan.

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.