Martijn van Veen
Bestuur

Mijn naam is Martijn van Veen en ben lid van Scouting BvH sinds 2017. in mijn jeugdjaren ben ik in aanraking gekomen met de scouting als welp. Outdoor activiteiten hebben altijd al mijn interesse gehad. Toen wij toevallig in contact kwamen met een kaderlid was mijn interesse voor de scouting weer gewekt en is mijn dochter intussen een landwelp geworden. Ik heb de ambitie als bestuurslid mee te werken aan een goede basis waarmee de scoutgroep een uitdagend programma kan samenstellen voor de jeugdleden.
In mijn dagelijks leven werk ik aan projecten waar ik testen uitvoer aan de stationsautomatisering in hoogspanningsstations.

Ondersteuningsteam

Naast het besturen van de groep en het leiden van de jeugdleden heeft onze groep ook een grote groep aan vrijwillige leden die zich op andere wijze inzetten. Deze zijn georganiseerd in het Ondersteuningsteam. Zij verzorgen het onderhoud aan het groepshuis, terrein en schepen. Maar ook de Verhuurcommissie, Denktank Outdoor en technische ondersteuning voor de website etc. Deze grote groep van meer dan 20 leden maakt het Scoutingspel mede mogelijk.

Tijdens evenementen kunnen wij ook rekenen op een grote groep enthousiaste ouders. Zij zijn geen lid, maar geven wel hun tijd en energie om ons bij te staan.

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.