Travel planning

iScout 2023

1665773725-iscout-emblem-2023.png

Aanmelden iScout 2023

iScout 2023 is op zaterdag 4 maart 2023 van 19:00 tot 23:00.

Wat is iScout?
iScout is een online wereldreis voor scouts van 16 jaar en ouder. Creativiteit, samenwerken en internet zijn de belangrijkste ingredienten van het spel. iScout is op zaterdagvond 4 maart 2022, van 19 tot 23 uur.

Waar gaat het spel over?

iScout gaat over creatieve Doe-opdrachten zoals: organiseer een street race met fietsen en geef veiligheidsinstructies (zoals in een vliegtuig) in een bus. Ondertussen speuren andere mensen het internet af op zoek naar antwoorden op Reisvragen: Ga naar de paper town uit paper towns en Zoek het land waar het internetgebruik afneemt. Voor elke goed afgeronde Doe-opdracht kan je twee Reisvragen kopen. Het team dat de meeste Reisvragen goed beantwoord wint het spel.

Vanwaar de 15 euro kosten?

De kosten die we vragen zijn voor de inschrijving bij de iScout organisatie en voor groot deel voor de materialen en snacks/drankjes tijdens de avond zelf.

Regels rondom jeugdleden & 18- deelnemers

De iScout is bij ons gericht op de kader en stamleden. Explorers mogen meedoen mits er een begeleider aanwezig is die nuchter blijft.

• Kaderleden onder de 18 mogen geen alcoholische dranken nuttigen.

• Alle jeugdleden ook al zijn ze 18+ mogen geen alcoholische dranken nuttigen.

Aanmelden iScout 2023
arrow&v