Iedereen is van harte welkom om 4x gratis en vrijblijvend mee te komen doen bij Scouting BvH.

Daarna kan men besluiten om lid te worden, om nog meer fantastische en leerzame ervaringen op te doen.

Voor deze kennismaking hebben we een aantal gegevens nodig om te weten wie er komt kijken, in welke leeftijdsgroep men valt en de contactgegevens voor informatie en noodgevallen.

Door op onderstaan link te klikken kom je bij een gegevensformulier op onze beveiligde internetlocatie.

LET OP: Vermeld op de laatste pagina in het vak ‘Wil je nog iets toevoegen aan dit bericht ’ of er voorkeur is voor wateractiviteiten (zaterdagmorgen) of landactiviteiten (zaterdagmiddag) en eventueel andere  belangrijke informatie voor ons.

Doe 4 keer gratis mee bij Scouting BvH Privacy Regelement

Als we dit volledig ingevulde formulier hebben ontvangen, nemen we contact met u op om een kennismakingsafspraak te maken.